Remus info & sound

Remus sportuitlaten

Waarom kiezen voor een Remus sportuitlaat?
- Agressief race-geluid
- Gestraald oppervlak, 100% roestvrij staal
- Prestatieverbetering, lage tegendruk
- Lichtgewicht constructie
- Perfecte vorm en pasvorm
- Handgemaakt in Oostenrijk

Haal je meer vermogenswinst met een Remus sportuitlaat?
Ja, dit komt omdat een sportuitlaat technisch anders in elkaar zit en minder tegendruk geeft. Bij sommige sportuitlaten van Remus staat in de productomschrijving aangegeven wat de daadwerkelijke winst in Pk en Nm (koppel) is.

Over Remus sportexhausts
Remus sportuitlaten, top kwaliteit uit Oostenrijk. Remus sportuitlaten zijn gemaakt van RVS en zijn, tenzij anders vermeld in de productomschrijving, voorzien van E-keur. Alle dempers zijn gebouwd volgens het absorbtie principe, dit houdt in dat alle dempers zijn voorzien van een geperforeerde buis met daar omheen demping materiaal en een demperhuis die de hoge metaal achtige klanken absorberen. De uitlaten geven hierdoor een mooie diepe sound die binnen de EU geluidsnormen zijn toegestaan.

Remus uitlaat met EG keuring.
Bijna alle Remus sportuitlaten en onderdelen worden geleverd met de bijbehorende EG papieren voor de opgegeven modellen met uitzondering van de Racing en Universele uitlaatdelen. Tenzij specifiek aangegeven passen de uitlaatdelen alleen in combinatie met de originele achterskirt/diffuser (bumper)

Uitlaat sierstukken
De eindstylingen van Remus zijn van RVS en verchroomd tenzij anders aangegeven. Wij streven ernaar de informatie op de website actueel te houden maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat wijzigingen en of aanpassingen nog niet bij ons bekend en/of verwerkt zijn.

Remus Garantie
De Remus uitlaatdelen kenmerken zich door hun perfecte pasvorm en kwaliteit.
Remus geeft dan ook 3 jaar garantie op haar producten. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Remuspower
Remuspower.nl is een erkende dealer van Remus sportuitlaten. Het programma, welke wij via onze website aanbieden, is het complete programma zoals door de fabrikant wordt aangeboden. Naast Remus treft u ook een aantal Sebring sport-uitlaatdelen in het programma aan. De firma Sebring is een aantal jaren geleden overgenomen door Remus en de kwaliteit en pasvorm etc. is 100% gelijkwaardig aan die van Remus. De onderdelen zijn dan ook prima samen te monteren.

Remus sportuitlaat bestellen
Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Chat on WhatsApp
Bekijk ook onze andere webshop met 215+ reviews:
Bezoek oceanparts.nl