REMUS Sportexhausts


Waarom kiezen voor een REMUS sportuitlaat?

 

  • Krachtig race-geluid
  • Duurzaam, 100% roestvrij staal met gestraald oppervlak
  • Verbeterde prestaties en minimale tegendruk
  • Lichtgewicht ontwerp
  • Perfecte vorm en pasvorm
  • Handgemaakt in Oostenrijk

Haal je meer vermogenswinst met een REMUS sportuitlaat? Ja, zeker! Een REMUS sportuitlaat is technisch anders ontworpen om minder tegendruk te bieden, wat resulteert in aantoonbare toenames in vermogen en koppel. Sommige REMUS sportuitlaten vermelden zelfs de exacte winst in Pk en Nm in hun productbeschrijving.

Over REMUS Sportuitlaten REMUS sportuitlaten bieden topkwaliteit uit Oostenrijk. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en zijn, tenzij anders aangegeven in de productomschrijving, voorzien van een E-keurmerk. Alle dempers zijn ontworpen volgens het absorptieprincipe, wat betekent dat ze zijn uitgerust met een geperforeerde buis, dempingsmateriaal en een demperhuis om scherpe, metaalachtige geluiden te absorberen. Dit resulteert in een diepe, aangename klank die voldoet aan de EU-geluidsnormen.

REMUS Uitlaten met EG-keuring Bijna alle REMUS sportuitlaten en onderdelen worden geleverd met de vereiste EG-documentatie voor de aangegeven modellen, met uitzondering van de Racing en Universele uitlaatdelen. Houd er rekening mee dat deze uitlaatdelen alleen passen in combinatie met de originele achterbumper.

Uitlaat Sierstukken De eindstylingen van REMUS zijn vervaardigd van duurzaam roestvrij staal en zijn, tenzij anders vermeld, verchroomd. We streven ernaar om de informatie op onze website actueel te houden, maar wijzigingen en aanpassingen kunnen nog niet zijn bijgewerkt.

REMUS Garantie De REMUS uitlaatonderdelen staan bekend om hun perfecte pasvorm en hoogwaardige kwaliteit. REMUS biedt dan ook een garantie van 3 jaar op al hun producten. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Remuspower Remuspower.nl is een erkende dealer van REMUS sportuitlaten. Het programma dat we via onze website aanbieden, omvat het volledige assortiment dat door de fabrikant wordt aangeboden. Naast REMUS bieden we ook een selectie van Sebring sportuitlaatonderdelen aan. Sebring is enkele jaren geleden overgenomen door REMUS, en de kwaliteit en pasvorm zijn identiek aan die van REMUS. Deze onderdelen kunnen moeiteloos samen worden gemonteerd.

 

REMUS sportuitlaat bestellen
Foto
Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of

Chat on WhatsApp